Kookworkshops

eenvoudige, seizoengebonden gerechtjes

Kook met mij

Vaak vinden we de tijd niet om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ik wil jullie helpen om het soms “haastige” leven wat gezonder door te brengen. Tijdens de kookworkshop bereiden we samen eenvoudige, seizoensgebonden gerechtjes. Ik ontwikkel mijn eigen recepten, die voldoen aan de principes van de gezonde voedingsdriehoek. Bovendien werk ik steeds met “normale” producten, die in de gewone supermarkten te vinden zijn en probeer ik telkens de hoeveelheid ingrediënten beperkt te houden.

bij jou thuis in de keuken

Gezond koken

Bij een kookworkshop worden altijd 3 verschillende hapjes, 3 hoofdgerechten en 3 desserts klaargemaakt, aangepast aan het seizoen waarin de kookworkshop doorgaat.

We zetten de middag/ avond gezellig in met een aperitief, intussen overlopen we alle recepten en spreken we af wie wat doet. Daarna kunnen we aan de slag. We eindigen de middag/ avond uiteraard met het proeven van onze zelfgemaakte creaties.

Ik breng alle ingrediënten zelf mee. Het enige wat zelf moet voorzien worden is de drank.

In jouw eigen keuken (voor een kookworkshop volstaat het basis keukenmateriaal, een fornuis met minimum 4 kookzones, een oven en voldoende plaats voor iedereen om te kokerellen).

Kleine groepjes (6 tot 8 personen)

2 tot 3 uur

Mogelijk op donderdag- en vrijdagmiddag/woensdag- en vrijdagavond

€ 50/ persoon, inclusief ingrediënten, exclusief dranken + € 0,35/ km.

Inbegrepen: begeleiding, digitale receptenbundel, productinformatie, tips & tricks

Kookschorten breng ik zelf mee