Snij pastinaak en aardappelen in stukken, zet onder water en laat ongeveer 20 à 30 minuutjes koken, tot alles mooi zacht is. Leg er op het laatst een ei bij en laat 5 à 6 minuten meekoken, spoel daarna onder koud water. Snij de pompoen in blokjes, stoof aan in wat olijfolie (ongeveer 10 minuutjes) en kruid met peper, zout & paprikapoeder. Stamp nu de aardappelen en pastinaak en voeg een scheutje melk toe, kruid af naar smaak (lekker met nootmuskaat). Werk af met bladpeterselie. Op het ei heb ik nog een klein beetje grof zeezout gestrooid.
You May Also Like
Stoof ui, look, paprika- en wortelblokjes in (vloeibare) vetstof en voeg de ongekookte (volwaardige) rijst toe. Laat even meebakken en meng goed door elkaar. Voeg de dubbele hoeveelheid water…
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de pompoen in blokjes (of gebruik diepvries pompoenblokjes), leg op een ovenplaat, op bakpapier, besprenkel met olijfolie en kruid met tijm.…
8
1u
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de paprika in de lengte doormidden, verwijder de pitjes en spoel. Vet een ovenschotel in met olijfolie en leg er de…
7 ingrediënten
45 min